Homepage Dezvoltare durabilă Abordare Mai mult decât business în Roşia Montană

Mai mult decât business în Roşia Montană

Atingerea obiectivelor de performanţă depinde de continuitatea proiectului nostru, de păstrarea licenţei de operare şi dezvoltare, precum şi de furnizarea de beneficii pe termen lung acţionarilor noştri. Ne dorim însă să dezvoltăm un proiect minier care să fie nu doar viabil din punct de vedere economic, ci şi responsabil. Proiectul nostru va fi cu atat mai performant cu cat dezvoltarea si implementarea sa se vor face cu grija fata de comunitate si mediu. 

Prin integrarea practicilor de dezvoltare durabilă în activitatea noastră, ne consolidăm capacitatea de planificare şi viabilitatea pe termen lung. Astfel, putem:

  • să ne păstrăm licenţa de operare
  • să identificăm riscurile asociate cu activităţile noastre şi să adoptăm cele mai potrivite măsuri pentru atenuarea acestor riscuri
  • să ne îmbunătăţim performanţa şi eficienţa, întrucât multe aspecte cheie ale proiectului nostru sunt legate de performanţa în materie de dezvoltare durabilă şi
  • să atragem şi să reţinem o forţă de muncă înalt calificată (de exemplu, prin asigurarea unor condiţii de muncă sigure şi sănătoase, a unor programe de dezvoltare a angajaţilor şi a unui mediu nediscriminatoriu, precum şi prin respectarea drepturilor omului şi a culturii locale).

Prin integrarea practicilor de dezvoltare durabilă în activitatea noastră pot decurge, de asemenea numeroase beneficii sociale şi de mediu. Putem contribui la crearea unei comunităţi sustenabile cu un standard de viaţă mai bun. Pe lângă creşterea pe care o aducem economiei locale si imbunatatirea vietii cotidiene a comunitatii locale, putem ajuta la conservarea biodiversităţii şi la clădirea unei încrederi mai mari în comunitate.

Pagini similare