Homepage Cine suntem Politica noastra de Resurse Umane

Politica noastra de Resurse Umane

Dorim să creăm un mediu de lucru care îi atrage pe cei mai buni candidaţi şi îi ajută pe angajaţii noştri să atingă potenţialul profesional maxim.

Angajator responsabil

RMGC este o companie care pune etica profesională şi siguranţa în muncă a angajaţilor săi în centrul activităţilor sale de zi cu zi. Suntem hotărâţi să asigurăm, în cadrul RMGC, un mediu de lucru care nu este îngrădit de discriminare sau alte bariere arbitrare, ce limitează dezvoltarea profesională şi promovarea în cadrul firmei.

Selecţie şi recrutare

Vrem să fim cel mai dorit angajator din regiune şi vrem să lucreze pentru noi cei mai buni profesionişti disponibili.  Procesul nostru de selecţie şi recrutare a angajaţilor este echitabil şi corect şi este în totalitate aliniat prevederilor legale, precum şi practicilor de responsabilitate socială.

Un mediu de lucru sigur şi sănătos

Angajarea în cadrul RMGC reprezintă o garanţie pentru un mediu de lucru plin de respect şi grija faţă de angajat. Vrem ca fiecare dintre cei ce lucrează cu şi pentru noi să meargă acasă sănătos în fiecare zi.  De aceea, un mediu de lucru sigur şi sănătos este principala noastră prioritate.

O bază largă de selecţie de angajaţi

RMGC preţuieşte diversitatea la locul de muncă. Dorim să angajăm oameni din rândul comunităţii locale şi acordăm atenţie deosebită angajării persoanelor din grupuri defavorizate, cum ar fi femeile sau persoanele singure care au o familie în grijă.

Candidaturi

Cei interesaţi de angajarea în cadrul RMGC sunt rugaţi să îşi trimită candidatura (CV şi scrisoare de intenţie) în atenţia departamentului Resurse Umane al RMGC la adresa de email: hr@rmgc.ro.

Echipa noastră de la Resurse Umane vă va răspunde în cel mai scurt timp. Vă mulţumim.

Pagini similare